سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در گذشته مرا برادرى بود که در راه خدا برادریم مى‏نمود . خردى دنیا در دیده‏اش وى را در چشم من بزرگ مى‏داشت ، و شکم بر او سلطه‏اى نداشت ، پس آنچه نمى‏یافت آرزو نمى‏کرد و آنچه را مى‏یافت فراوان به کار نمى‏برد . بیشتر روزهایش را خاموش مى‏ماند ، و اگر سخن مى‏گفت گویندگان را از سخن مى‏ماند و تشنگى پرسندگان را فرو مى‏نشاند . افتاده بود و در دیده‏ها ناتوان ، و به هنگام کار چون شیر بیشه و مار بیابان . تا نزد قاضى نمى‏رفت حجّت نمى‏آورد و کسى را که عذرى داشت . سرزنش نمى‏نمود ، تا عذرش را مى‏شنود . از درد شکوه نمى‏نمود مگر آنگاه که بهبود یافته بود . آنچه را مى‏کرد مى‏گفت و بدانچه نمى‏کرد دهان نمى‏گشود . اگر با او جدال مى‏کردند خاموشى مى‏گزید و اگر در گفتار بر او پیروز مى‏شدند ، در خاموشى مغلوب نمى‏گردید . بر آنچه مى‏شنود حریصتر بود تا آنچه گوید ، و گاهى که او را دو کار پیش مى‏آمد مى‏نگریست که کدام به خواهش نفس نزدیکتر است تا راه مخالف آن را پوید بر شما باد چنین خصلتها را یافتن و در به دست آوردنش بر یکدیگر پیشى گرفتن . و اگر نتوانستید ، بدانید که اندک را به دست آوردن بهتر تا همه را واگذاردن . [نهج البلاغه]
 
پنج شنبه 89 اردیبهشت 30 , ساعت 5:27 عصر
 
 
گزارش برخی رسانه های غربی نشان می دهد که نیروهای پاکستانی توانسته اند ملا محمد عمر رهبر طالبان را بازداشت کنند.

به گزارش عصرایران ، ملا عمر از زمان حمله نظامی آمریکا به افغانستان در سال 2001 تاکنون مخفی شده است وکسی از محل استقرار وی خبری ندارد.
 
ملاعمر به همراه اسامه بن لادن و ایمن الظواهری نفرات اول و دوم القاعده هم اکنون در فهرست افراد تحت تعقیب آمریکا قرار دارند و دولت آمریکا برای دستگیری آنها جایزه های نقدی اختصاص داده است.
 
"اولیفر نورث " از ژنرال های بازنشسته در نیروی دریایی آمریکا و عضو سابق شورای امنیت ملی آمریکا نیز گفته است ملاعمر رهبر طالبان افغانستان توسط نیروهای اطلاعاتی - امنیتی پاکستان بازداشت و در منزل مسکونی تحت اقامت اجباری قرار دارد.

سایت خبری معروف  "milblogging"  آمریکا نیز به نقل از منابع برجسته در افغانستان و پاکستان نوشت : ملاعمر توسط نیروهای امنیتی پاکستان (isi) بازداشت و در محل نامعلومی نگهداری می شود.

این رسانه افزود: منابع عالی در نیروهای ناتو در افغانستان نیز این موضوع را تایید کرده اند.
 
هم اکنون دو مقام ارشد آمریکایی در حال دیدار از پاکستان و گفت وگو با مقامات ارشد این کشور هستند.

این دو مقام آمریکایی، جیمز جونز مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا و لیوم بانیا مدیر سازمان اطلاعات و امنیتی مرکزی این کشور هستند.

هدف از سفر این دو مقام آمریکایی ، اعمال فشار بر اسلام آباد برای افزایش همکاری ها در اجرای استراتژی مشترک برای مقابله با رشد تروریسم در مناطق قبایلی پاکستان عنوان شده است.


لیست کل یادداشت های این وبلاگ